Bamiboys ''Piet's Bamischijf - Neutraal in Apeldoorn''

Piet Friet - Apeldoorn - Bamiboys

Piet's Bamischijf: Neutraal in Apeldoorn

 

Bamiboys nieuwe blog

Bamiboys. Een nieuwe ontmoeting met een bamischijf, ditmaal van Piet Friet. Niet baanbrekend, maar het kan ermee door. Groetjes vanuit het druilerige Apeldoorn.

 

Helaas weer in Apeldoorn

Helaas brengt de reis ons opnieuw naar Apeldoorn, en als dit het weerbeeld voorafspiegelt, belooft het weinig goeds. Als onafhankelijk journalist blijft het mijn plicht om met open armen te proeven van wat Piet's bamischijf te bieden heeft.

 

Een Happie Nemen

Het moment van de waarheid is daar. Een hap van de bamischijf van Piet. De korst valt op, stevig ondanks een ietwat verfromfraaid uiterlijk. We blijven eerlijk.

 

Sliertjes en Stretcherige Ervaringen

De sliertjes binnenin zijn eerder stretcherig dan stroperig. De smaak is niet onaangenaam, maar er wordt weinig geëxperimenteerd. De schijf lijkt op die witte vitrine-schijf, een neutrale smaak zonder veel poespas. Een bijzonder tafereel, vergelijkbaar met een omgekeerde Michael Jackson.

 

De Bamiboys pluspunt(en)

  • De korst is stevig en lekker.

 

De Bamiboys Minpunten:

  • Weinig experimentatie met smaak; het blijft neutraal.
  • De sliertjes binnenin zijn eerder stretcherig dan stroperig.

 

Eindstand: 6,3/10

Met een beoordeling van 6,3/10 bevindt Piet's bamischijf zich in de stabiele middenmoot. Het is geen schijf die je enthousiast wegwerkt, maar als je hem door kunt slikken, heb je geluk. Groetjes vanuit het druilerige Apeldoorn, waar de bamischijf van Piet een bescheiden plekje inneemt in de culinaire scene.

 

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog