Bamiboys ''Op IJskoude avontuur bij Kwalitaria Leidsche Rijn in Utrecht''

Kwalitaria Leidsche Rijn - Utrecht - Bamiboys

Bamiboys nieuwe blog 

Weer of geen weer, de Bamiboys trotseren de kou voor een nieuw avontuur. Ditmaal belanden ze bij Kwalitaria Leidsche Rijn in Utrecht. Een geinige toko, maar de bamischijf blijkt een tegenvaller, met een schamele €3 schade tot gevolg. Tabee, Leidsche Rijn.

 

Unboxen van de Bamischijf

Een hapje nemen dan maar. Maar eerst moeten we dat ding uitpakken. De korst, dun als een blaadje basilicum, trekt meteen de aandacht. Het lijkt eerder op garnering dan een stevige omhulling. Maar goed, een hapje nemen en zien wat erachter schuilt.

 

Laten we een happie nemen

Het is een dun korstje, zo dun dat het meer op een decoratief element lijkt dan een stevige omhulling. Alsof er op het laatste moment bedacht is dat er nog wat budget over was, en ze besloten hebben er voor de lol een korst omheen te plakken. De sliertjes hebben een redelijke smaak, maar de overdosis zoetzure saus geeft een te zoete nasmaak.

 

Leidsche Rijn als Alaska van Nederland

Leidsche Rijn de soort van Alaska in Nederland, waar zelfs de bamischijf zichzelf door de papierverwerker heeft gegooid. Hierdoor is het niet langer mogelijk om de schijf normaal te eten; hij brokkelt gewoon uit elkaar.

 

De Bamiboys Pluspunten:

  • De korst is dun maar verrassend knapperig.

 

De Bamiboys Minpunten:

  • Overdosis zoetzure saus maakt de smaak te zoet.
  • De bamischijf brokkelt snel uit elkaar, waardoor het lastig is om normaal te eten.

 

 

Eindstand 5,9/10:

Bamiboys! Een eindoordeel van 5,9/10 vat het teleurstellende avontuur bij Kwalitaria Leidsche Rijn samen. Niet de beste start van het nieuwe jaar, maar wie weet wat de volgende bestemming in petto heeft.
Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog