VERZENDING

Verwerkingstijd: Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verwerkt. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je bestelling is verzonden.

Verzendmethoden: We verzenden alle bestellingen met PostNL of DHL. Na verzending kan de levering 2-10 werkdagen duren, afhankelijk van je locatie.

Verzendkosten: Voor alle bestellingen bieden wij tijdelijk gratis verzending binnen Nederland.

Retouren: We willen dat je 100% tevreden bent met je aankoop bij Bami-boys.nl. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je het item binnen 14 dagen na ontvangst van het item retourneren voor een volledige terugbetaling.

Retourbeleid: Het item moet ongedragen en in dezelfde staat zijn zoals je het hebt ontvangen.Het item moet in de originele verpakking worden teruggestuurd.De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Retourproces: Download het formulier en stuur het samen met het product terug naar het adres dat we je hebben verstrekt in de originele verpakking. Zodra we het item hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde item hebben ontvangen. Als je retourzending is goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt. Het terug te betalen bedrag wordt automatisch op je creditcard of originele betaalmethode bijgeschreven binnen een bepaald aantal dagen. Als je vragen hebt over verzending of retouren, neem dan gerust contact met ons op via info@bami-boys.nl.

Retouradres: 
Nijverheidsstraat 8, 7772 TP Hardenberg

Download het bestand door hier te klikken