Bamiboys "Teleurstelling bij Cafetaria Sonsbeek in Arnhem''

Cafetaria Sonsbeek - Arnhem - Bamiboys

Bamiboys nieuwe blog 

Daar zijn de Bamiboys weer, en helaas is het vandaag een beetje matig. Soms kan je als recensent niet veel doen aan de kwaliteit van wat je voorgeschoteld krijgt, en vandaag is zo'n dag. De smaak is simpel gezegd erg vettig, en ook de looks van het gerecht laten te wensen over. Voor een prijskaartje van €2,50 voelt het als een slechte aankoop.


Cafetaria Sonsbeek in Arnhem

meer op armetierig dan op iets anders. Bamiboys we oppennen de verpakking en merken op dat er door het "wicht" (de medewerker) twee zakken in zijn gedaan, wat niet lijkt bij te dragen aan de presentatie. Een verbrand plekje vermindert de aantrekkelijkheid van het gerecht.


Laten we een Happie Nemen

De eerste hap overtuigt niet, volgens de Bamiboys is het allemaal wat flauw. Hoewel ze openstaan voor verandering, blijkt de volgende hap niet veel beter. De textuur is vettig en om te janken. Volgens de Bamiboys het smaakt ranzig, met af en toe een vleugje verbrandheid.

Duidelijkheid 

Laten we het in begrijpbare termen omschrijven. het is te vergelijken met Harry Maguire, een prutser van een centrale verdediger voor Manchester United die een schijf bakt - niet te nassen.


De Bamiboys Pluspunten:

- Geen 

De Bamiboys Minpunten:

  • Matige Smaak en Presentatie: 
  • Verbrand 
  • Prijs-Kwaliteitverhouding

Eindstand 3.6/10

De Bamiboys komen tot de conclusie dat Cafetaria Sonsbeek in Arnhem een teleurstellende ervaring biedt. Met een beoordeling van slechts 3.6/10 is het duidelijk dat dit gerecht niet aan hun culinaire verwachtingen voldoet. Een dag om snel te vergeten, Toedeledokie!

 

Uitgelezen?

Check hier de Bamiboys in actie

Tiktok: https://www.tiktok.com/@bamischijfdeskundoloog/video/7260158899448302874

Instagram: https://www.instagram.com/p/CvKp8vxtheI/

 

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog