Bamiboys ''Avontuur bij SDV Barneveld - De Saga van de Bonita''

SDV Barneveld - Bamiboys

Bamiboys nieuwe blog

Op Smaakavontuur

In een onverwachte wending bij SDV Barneveld ontdekten de Bamiboys geen bamischijf, maar een alternatief genaamd de Bonita. Een avontuur vol verrassingen, zo bleek. 

Laten We Even Een Happie Nemen

Bij de eerste kennismaking met de Bonita viel meteen op dat het gerecht "heel groen" was, wellicht een indicatie van veel groenten, hoewel het niet helemaal duidelijk was. Een hapje nemen onthulde echter al snel de ongewone kleur en textuur van het gerecht, dat werd omschreven als "soort van drap" en "een soort van portie snot in een frituurmandje".

Hoewel het krokant was en goed gebakken, ontbrak het volgens de Bamiboys aan smaak. Een smakeloze ervaring werd benadrukt, en de algemene indruk was dat je er "niet heel vrolijk van wordt". Niettemin, met een prijs van 1,65 euro werd het als acceptabel beschouwd.

De Bamiboys Pluspunten:

  • Krokant en Goed Gebakken: De Bonita kreeg lof voor de krokante textuur en de kwaliteit van het bakken.
  • Acceptabele Prijs: Met een prijs van 1,65 euro werd de Bonita als betaalbaar beschouwd.

De Bamiboys Minpunten:

  • Smaakloos en Saai: De Bonita werd ervaren als "best wel smakeloos" en "beetje saai", wat de algehele eetervaring beïnvloedde.
  • Ongebruikelijke Kleur en Textuur: De opmerkingen over de ongewone kleur en textuur suggereren een visuele en textuele afwijking van wat werd verwacht.

 

Eindstand : 6/10

Hoewel de Bonita niet schitterde in termen van smaak en visuele aantrekkingskracht, bood het een betaalbaar alternatief voor de bamischijf, zij het met bescheiden lof en wat kritiek van de Bamiboys. De uiteindelijke beoordeling kwam uit op 6/10. Smul ze en Toedeledokie!

 

Uitgelezen?

Check hier de Bamiboys in actie :

Tiktok: https://www.tiktok.com/@bamischijfdeskundoloog/video/7197848578587528453

Instagram:  https://www.instagram.com/p/CoaRkc8qfYD/

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog