''Bamiboys bij Hans z'n frietje: Avontuur in de Koeienstal''

Hans z'n Frietje - Apeldoorn - Bamiboys

Bamiboys nieuwe blog

Vandaag bevinden de Bamiboys zich onder de snelweg, bij een frituurkar genaamd Hans z'n Frietje in Apeldoorn. De omstandigheden zijn niet alledaags, maar soms leiden onverwachte wendingen tot bijzondere ontdekkingen.

Uiterlijk van de Schijf

Bij het uitpakken van de bamischijf valt meteen de lichte kleur op. Wat volgt is een nieuwsgierige blik op wat deze schijf te bieden heeft.

Een Happie Nemen

De eerste hap onthult enkele verrassingen. Een koe die heel nieuwsgierig is en natuurlijk de korst, ogenschijnlijk massief, blijkt echter een teleurstellende zachte ervaring te zijn. Vergelijkbaar met een ophaalbrug van een fort met een halfgevulde sloot, lijkt het solide, maar is uiteindelijk weinig bevredigend.

De Sliertjes en Marmelerende Avonturen

De sliertjes in de schijf maken een marmelerende beweging, en er is zelfs een koe die nieuwsgierig naar ons kijkt. Een onverwacht intermezzo tussen de koeien zorgt voor een unieke eetervaring.

  

De Bamiboys pluspunt(en) :

  • Marmelerende sliertjes: de slierten waren goed gemixt tussen het sausje

 

De Bamiboys minpunten :

  • De schijf was aardig flauw
  • Overheersende Tomatensmaak
  • Weinig karakter 

 

Eindstand : 6/10

Bamiboys, in de wereld van bamischijven heeft deze ervaring een plaatsje tussen het opmerkelijke en het gewone. Met een waardering van een ronde 6/10 blijkt het een schijf te zijn die ergens in het midden zweeft, niet slecht, maar zeker niet opmerkelijk.

Een avontuurlijk uitstapje onder de snelweg met een bamischijf die even mysterieus blijft als de koeienstal zelf. Toedeledokie 

 

Uitgelezen?

Check hier de Bamiboys in actie

Tiktok: 

https://www.tiktok.com/@bamischijfdeskundoloog/video/7312110378299739424

 

Instagram: 

https://www.instagram.com/p/C0zKbP5tylu/

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog