Bamiboys ''Ontdekking van de vierkante Bamischijf in Enschede''

Restaria Boswinkel - Enschede - Bamiboys

 

Bamiboys nieuwe blog 

Bamiboys. Het is kerst in Enschede, bij Restaria Boswinkel. De Bamiboys duiken in een vierkante bamischijf, niet verpakt en een interessante gespreksstarter. Dit unieke pakket kost €2,95 en belooft een authentieke ervaring.

 

Restaria Boswinkel in Enschede

Onder een boom, beschermd tegen het zeikweer, staan we bij Restaria Boswinkel in Enschede. Een triomfantelijk uiteinde wordt alvast gewenst, maar laten we eerst de bamischijf ontdekken. Let op je vingers, want dit wordt een bijzondere ervaring.

 

Een Vierkante Verassing

Het pakketje is niet verpakt, en verrassend genoeg vierkant. Een soort bamikubus, een visueel interessant element dat direct nieuwsgierigheid opwekt. Laten we een happie nemen.

 

Laten we een happie nemen

De binnenkant heeft potentie, maar er mist iets. Het proeft als de bami vanuit de eigen tuin, met weinig pit en vooral sliertjes en wat groenvoer. Simpel maar effectief, een tussendoortje met een goeie smaak.

 

De Bamiboys Pluspunten:

  • De vierkante korst geeft de bamischijf een betere bite.
  • Lekker crispy.
  • Simpel maar effectief

 

De Bamiboys Minpunt(en)

  • De Binnenkant Mist Iets

 

Eindstand: 7,9/10

Bamiboys. Alles bij elkaar genomen, verdient de bamischijf van Restaria Boswinkel in Enschede een 7,9/10. Het is helemaal top, maar mist net dat beetje extra. Een kerstgroet met een smaakvolle twist!

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog