Bamiboys x Snackspert '' Febo Onder de Loep''

Febo - Amsterdam - Bamiboys

Bamiboys nieuwe blog 

In een opwindende samenwerking hebben de Bamiboys en de Snackspert hun krachten gebundeld om de iconische Febo BamiSchijf aan een eerlijke beoordeling te onderwerpen.

de grootste snackkenner en de bamischijfdeskundoloog nemen geen blad voor de mond terwijl ze de harde waarheid onthullen over het concept van Febo.

De Febo ramp:

Bamiboys zetten de toon al vroeg : "Voor €3 is dit echt een ramp." De verwachtingen zijn hooggespannen terwijl de heren de Febo in de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam betreden om te ontdekken of het concept niet alleen leuk is, maar ook werkelijk lekker.

Een Kritische Blik: 

Samen met Snackspert inspecteert Bamiboys de beroemde Bamischijf. Het visuele aspect komt als eerste aan bod, waarbij de heren opmerken dat de kleur van de schijven verschillen. "Die van jou is wat donkerder," merkt Snackspert op, waarop Bamiboys lachend toegeeft dat zijn schijf een tikje verbrand is.

Laten we een happie nemen: 

Na de visuele inspectie volgt de smaaktest. De heren zijn het erover eens dat de schijf weliswaar prima is, maar dat er weinig duidelijke bami-kenmerken zijn. "Het is gewoon een soort van drek," vat Bamiboys samen. Snackspert voegt toe dat het eerder op puree lijkt, maar wel een goede crunch heeft. "Korst is aanwezig," zegt hij.

De kritiek bereikt zijn hoogtepunt wanneer Bamiboys en Snackspert de schijf als "bami onwaardig" bestempelen. Ze bekijken de Febo Bami Schijf als een puree-achtige creatie die weliswaar warm en heet uit de muur komt, maar qua smaak en bami-ervaring te wensen overlaat.


De Bamiboys X Snackspert pluspunt(en) :

  • Lekker warm

De Bamiboys X Snackspert minpunten :

  • Prijs-Kwaliteitverhouding – Een ramp voor €3
  • Bami Onwaardig: De term "bami onwaardig" de schijf voldoet niet aan de standaarden 

De Eindstand - 5,5/10 : 

Na wat discussie geven beide heren de Febo Bami Schijf een kantje boord voldoende. "Net niet, net wel," concluderen ze, resulterend in een eindscore van 5,5 hakken over de sloot.

niet alleen een eerlijke blik op de Febo Bami Schijf, maar ook een amusante interactie tussen de Bamiboys en de Snackspert. Dat was het dan ook wel, Toedeledokie!

 

Uitgelezen?

Check hier de Bamiboys in actie

Tiktok: https://www.tiktok.com/@bamischijfdeskundoloog/video/7273145844864453920

Instagram: https://www.instagram.com/p/CwkxduqN6et/

 

Tags:

Translation missing: nl.blogs.article.title_blog

Translation missing: nl.blogs.article.tags_blog